Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έντονα συναισθήματα από το παρελθόν ξυπνάνε ξαφνικά, θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή για κάτι ιδιαίτερο, χάρη στην Αφροδίτη στον παρελθοντικό και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Μπορείτε όμως να ανταποκριθείτε σε μια νέα (ή παλιά) αγάπη τόσο σύντομα; Σημαντικές βαθιές εσωτερικές αλλαγές που θα συμβούν βαθμηδόν θα σας βοηθήσουν να πλεύσετε προς τα εμπρός και να ανταποκριθείτε στην αδελφή ψυχή σας. Εάν πραγματικά επιθυμείτε να διαλύσετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του παρελθόντος και να βρείτε μια μόνιμη αγάπη, τότε η θεά της αρμονίας θα εμπνεύσει τις προσπάθειές σας. Ίσως ακόμα να έχετε μια σκεπτικιστική διάθεση, επιθυμείτε τη μοναξιά σας, έτσι μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγει έξω. Απολαύστε τον προσωπικό σας χρόνο και ο θεός Έρωτας θα σας επισκεφτεί όταν θα είστε έτοιμοι!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όταν εσείς νομίζετε ότι γνωρίζετε κάποιον καλά, έρχεται η Πανσέληνος στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως έχετε την τελευταία κουβέντα με αυτόν τον «λεγόμενο» φίλο σας, που φαίνεται να σας αγαπάει περισσότερο όταν είστε δυστυχισμένοι στη σχέση σας ή ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα και να πιάσουν οι κεραίες σας κάποιον φίλο που είναι κρυφός ανταγωνιστής σας και φλερτάρει κρυφά την αγάπη σας όταν είστε μακριά ή έχει κάνει γνωστά σε όλους κάποια από τα μυστικά σας. Χρειάζεστε γύρω σας ανθρώπους που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σας και δε σας υπονομεύουν. Όλοι οι άλλοι απλά πρέπει να εξαφανιστούν το συντομότερο δυνατό από τη ζωή σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι