Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς - 01/04 - 30/04

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως είχατε βάλει στην άκρη την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σας; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σηματοδοτεί μια ερωτική συνάντηση, που την αισθάνεστε μοιραία και καρμική. Ποιο είναι το όραμα που έχετε για αυτήν τη γνωριμία; Ενεργοποιήστε την έμφυτη έκτη αίσθησή σας και λάβετε υπόψη σας ότι τώρα μια εικόνα σας λέει χίλιες λέξεις! Καθίστε κάτω και παρατηρήστε το άτομο αυτό από μακριά, θα υπάρξουν πολλές εικόνες που θα πιάσει το μάτι σας. Αν είστε σε αμφιταλάντευση ή αμφισβητείτε κάποια πράγματα, εμπιστευθείτε το υποσυνείδητό σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να αποσυρθείτε από το ερωτικό παιχνίδι, είναι τώρα καλύτερη η μοναξιά σας σε ένα ήρεμο χώρο, παρά σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος, αναζητάτε την ηρεμία σας στο δικό σας καταφύγιο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πρόβλημα που έχετε. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σας και φαίνεται να έχετε θεραπεύσει τις πληγές σας, έχετε κάνει εσωτερική ενδοσκόπηση και έχετε ανανεωθεί. Τώρα δίνετε τέλος στον πόνο του παρελθόντος, το καθήκον σας είναι να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν. Πιστέψτε στη διαίσθησή σας και αφήστε το σύμπαν να σας δείξει το δρόμο. Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε παγιδευμένοι μεταξύ των γονιών σας και της σχέσης σας ή να προσπαθείτε να γίνετε ο μεσολαβητής μεταξύ αυτών των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Πιθανότατα, θα υπάρξουν πολλοί που θα κατηγορήσουν τη σχέση σας, όμως βάλτε στην άκρη το εγώ και την προβολή και παρακάμψτε τις συγκρούσεις. Ίσως επίσης η πίεση και το άγχος γύρω από οικογενειακά ζητήματα σάς στερήσουν πολύτιμο χρόνο με τον αγαπημένο σας. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι