Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ετοιμαστείτε για έναν πρόωρο ερωτικό… καύσωνα, που θα ζεστάνει την ψυχή σας, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε και δυσφορία. Οι δυνάμεις σας για να έλξετε αυτόν/ην που ποθείτε εντείνονται τώρα, χάρη στην Αφροδίτη στο παθιασμένο ζώδιό σας και την Πανσέληνο στο συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, οπότε προσέξτε τι εύχεστε! Όσο γρήγορα κι αν παρασυρθείτε από τη μυστηριώδη γοητεία κάποιου/ας, τόσο σύντομα μπορεί και να τον απορρίψετε. Φυσικά, είναι όλα ωραία και καλά αν έχετε βρει το τέλειο, αλλά ακόμα κι έτσι το σύμπαν σάς προειδοποιεί: Μακριά από την κτητικότητα και τη ζήλια. Αυτά τα συναισθήματα θα μπορούσαν να επισκιάσουν την αγάπη και να ωθήσετε το αντικείμενο του πόθου σας μακριά. Κατανοητό… και όμως, μπορεί να κάνετε λάθος κινήσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πριν εξαπολύσετε κατηγόριες στον αγαπημένο σας ή σκέφτεστε την εκδίκηση στη φαντασία σας, λάβετε υπόψη σας όλα τα γεγονότα. Η Αφροδίτη στο παθιασμένο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, κλονίζει την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, αλλά αν κινείστε από την καχυποψία σας, διακινδυνεύετε να αποξενώσετε την αγάπη σας. Θα πρέπει να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά και κυρίως να συγκρατήσετε τη ζήλεια και τις αμφιβολίες σας. Αγωνιστείτε για τη σχέση σας, αλλά μη σπαταλάτε την ενέργειά σας διεξάγοντας πόλεμο. Ίσως ακόμα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τον αγαπημένο σας με τα χρήματα. Δεν μπορείτε να κρατάτε κάποιον/α με οικονομικές δεσμεύσεις και ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να τιμωρήσετε την αγάπη σας, το καρμικό τίμημα θα είναι μεγάλο, έτσι δεν αξίζει τον κόπο. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι