Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθενος - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η επιθυμία σας να απομακρύνετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του παρελθόντος, θα σας σώσει! Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας δείχνει τη θεραπεία, είτε μέσω του πνευματικού κόσμου, είτε φέρνοντάς σας έναν έμπιστο φίλο, ο οποίος σας δείχνει το δρόμο της ίασης. Το σύμπαν σας φέρνει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και σας δίνει τη δύναμη να νικήσετε τους κακούς σας δαίμονες. Γυρίζετε σελίδα, κάνετε μια ριζική στροφή στη ζωή σας, έχετε την ώθηση που χρειάζεστε για να απελευθερωθείτε από τα παλιά και να ανανεωθείτε, γνωρίζετε ότι αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να καλωσορίσετε μια νέα αγάπη. Ίσως στο παρελθόν νιώσατε επιβαρυμένοι ψυχολογικά από μια δυσλειτουργική σχέση, αλλά τώρα νιώθετε συναισθηματικά ελεύθεροι, είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για όλα τα μαθήματα που έχετε μάθει, χωρίς να αισθάνεστε ότι παρεμποδίζεστε από αυτά. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αλλάζετε ταχύτητα, από λογικοί και αναλυτικοί που είστε, γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί, αναζητάτε την οικειότητα και τη δέσμευση, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Θέλετε να ενωθείτε σώμα και ψυχή με τον αγαπημένο σας, αναζητάτε την πνευματική σεξουαλικότητα, τα θέλετε όλα ή τίποτα! Κολυμπάτε σε βαθιά νερά, δεν έχετε χρόνο να σπαταλήσετε για κάποιον/α που δε σας προσφέρει ασφάλεια. Είναι προς το συμφέρον σας να είστε ειλικρινείς, να αφήσετε ελεύθερο και να μοιραστείτε τον αληθινό εαυτό σας με τον αγαπημένο σας. Αυτό που εσείς νομίζετε ότι δεν πρέπει να αποκαλύψετε, θα μπορούσε πραγματικά να σας φέρει πιο κοντά. Βγάλτε τη σιδερένια πανοπλία σας, ανοίξτε την καρδιά σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα και γίνετε συναισθηματικά πιο ευάλωτοι. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο επίσημα και σοβαρά μεταξύ σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι