Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 100

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Δυνατή διαίσθηση και πεισματική θέληση, θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν και πολύ σωστός θα είναι ο τρόπος που θα τα αξιοποιήσετε, γιατί αυτή τη φορά η νίκη θα είναι όλη δική σας. Δεν πρόκειται να χαθεί τίποτα από όλα όσα έχετε ήδη κερδίσει, γι' αυτό μη φοβηθείτε να ρισκάρετε και μην αγχωθείτε μπροστά στο ερωτικό δίλημμα που θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του.
 
Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα έρθει να αναστατώσει τη σκέψη σας και θα γεμίσει την καρδιά σας με παλιές καλές αναμνήσεις. Θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνετε το παρελθόν μέλλον, γιατί οι κινήσεις αυτού του προσώπου θα σας αποδείξουν πως στοχεύει στην ερωτική σας επανένωση. Η εξέλιξη και η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά και μόνο επιλογή δική σας.
 
Νέα γνωριμία. Αν είχατε καιρό να ερωτευτείτε, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, ντυθείτε αναλόγως, γιατί αυτή τη φορά το καμπανάκι του έρωτα θα χτυπήσει για εσάς. Το πολύ γοητευτικό παρουσιαστικό που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και ο ευγενικός τρόπος που θα σας ανοίξει την κουβέντα, θα είναι η σπίθα για να ανάψει φλόγα που δεν πρόκειται να σβήσει εύκολα.
 
Σχέση - γάμος. Ένα γεγονός που θα το νιώσετε σαν ξάφνιασμα, θα σας αποδείξει πως είναι λάθος να θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα. Το ταίρι που έχετε δίπλα σας έχει την ανάγκη να σιγουρευτεί πως δεν αδιαφορείτε και πως έχετε την όρεξη να το διεκδικήσετε. Το θέμα δεν είναι μόνο να υπάρχουν αισθήματα αλλά και να τα δείχνετε, γι' αυτό φανείτε εκδηλωτικοί, πριν αλλάξουν τα δεδομένα.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι