Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Κριός - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 52

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Είστε από τους χαρακτήρες που τολμούν να κάνουν μια βαθιά βουτιά μέσα στον εσωτερικό τους κόσμο, γι' αυτό και θα σας δοθεί το έναυσμα να εισχωρήσετε στο βάθος της καρδιά σας, περνώντας σε ενδοσκοπήσεις και συνειδητοποιήσεις. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι ακριβώς αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή και τι πρέπει να κάνετε για  να το αποκτήσετε.


Επανασύνδεση. Το θέμα της επανασύνδεσης θα σας βάλει σε σκέψεις και ενδεχομένως τη χρονική στιγμή που θα σας γίνει πρόταση επανένωσης από το πρώην ταίρι σας, να μη νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντισταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και να δώσετε βάση κυρίως στο ένστικτό σας, γιατί θα είναι δυνατό και δεν θα τρέφεται από αυταπάτες.


Νέα γνωριμία. Ίσως αρχικά να μη σας ενθουσιάσει και πολύ το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν σε τυχαία χρονική στιγμή, ωστόσο τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν εκ των πραγμάτων πιο κοντά, με αποτέλεσμα να ανακαλύψετε πτυχές που τελικά θα σας φέρουν όχι μόνο έλξη, αλλά και τη θέληση για μια σταθερή σχέση με προοπτικές.


Σχέση – Γάμος. Η ισορροπία μέσα στη σχέση σας θα έγκειται στο κατά πόσο ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από το ταίρι σας και πώς πρέπει να το διεκδικήσετε. Επειδή αγαπάτε τις ξεκάθαρες καταστάσεις και ποντάρετε στο βάθος των αισθημάτων, γι' αυτό προχωρήστε στην ειλικρινή συζήτηση που θέλετε να κάνετε με το αγαπημένο σας ταίρι και δηλώστε με απόλυτη σαφήνεια τι είναι αυτό που επιθυμείτε. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι