Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Λέων - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 36

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αν έχετε καιρό να αισθανθείτε πως κάποιος σας κατανοεί και σας αλληλοσυμπληρώνει, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να το νιώσετε. Όμορφα γεγονότα και τυχερά συμβάντα θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποδειχτεί το άλλο σας μισό. Έρχεται περίοδος συναισθηματικής ασφάλειας και έντονων ερωτικών αισθημάτων.


Επανασύνδεση. Περνάτε σε στάδιο ερωτικής συμφιλίωσης, αυτό σημαίνει πως τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε απόψεις και να ξαναπάρετε πάλι το έργο από την αρχή. Σε συνάντηση σας με το πρώην ταίρι σας θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης και αν αφήσετε να σας οδηγήσει το συναίσθημα και όχι το εγωιστικό πείσμα, τότε αυτή τη φορά το τέλος θα σας ικανοποιήσει πλήρως.


Νέα γνωριμία. Μην ταραχτείτε αν σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα, γιατί θα υπάρξει το ενδεχόμενο το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, να κολλήσει στη σκέψη σας και να γίνει κυρίαρχος των πράξεων και αποφάσεών σας. Με λίγα λόγια, θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας και θα σας πάρει τα μυαλά, και το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως αυτός ο έρωτας θα αποδειχθεί αμοιβαίος.


Σχέση - Γάμος. Έντονη ερωτική διάθεση, συναισθηματική κατανόηση και δυνατή έλξη, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα υπερτερούν ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Καταλαγιάζει η ένταση και ο εκνευρισμός και καταφθάνει η ισορροπία. Θα προκύψει μεταξύ σας συνεννόηση και κοινές επιθυμίες, γεγονός που θα σας ανασυγκροτήσει και θα σας ενώσει σωματικά και ψυχικά. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι