Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Παρθενος - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 80

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Κάπως ηγετικές θα εμφανιστούν ο διαθέσεις σας, γι' αυτό και θα αποφασίσετε να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ερωτική σας ζωής. Η αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε υπέρ σας τα συμβάντα που θα προκύψουν και με δική σας πρωτοβουλία θα καταλήξετε σε μια σταθερή ερωτική σχέση, που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να στραβώσει.


Επανασύνδεση. Η απόφασή σας να καθίσετε, να σκεφτείτε και να συνειδητοποιήσετε, αν όντως θέλετε επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι ή όχι, θα σας βγει σε καλό. Θα σας φανερώσω εκ των πρότερων πως όπως κι αν αποφασίσετε να κινηθείτε, θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε. Τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την υπόθεση προς τη δική σας κατεύθυνση.


Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε έτοιμοι να βαδίσετε μπροστά διαγράφοντας οριστικά τα παλιά, τότε ντυθείτε, στολιστείτε και αρωματιστείτε, γιατί η νέα γνωριμία θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας. Η επιτυχία θα έγκειται στην ταχύτητα, όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε, τόσο πιο σύντομα θα ανοιχτεί προοπτική σχέσης. Φανείτε αποφασιστικοί και διατηρείστε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή σας.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κάποια διαφωνία με το ταίρι σας, τότε να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει και τελικά θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας. Επιλέξτε τη σαφήνεια, την αμεσότητα και κυρίως την ηρεμία και θα διαπιστώστε πως πολύ γρήγορα το αγαπημένο σας ταίρι θα υποχωρήσει και θα δείξει εμπιστοσύνη τόσο στις απόψεις σας, όσο και στις ικανότητές σας . Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι