Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 18

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει τη γέφυρα που αν την διαβείτε, θα καταφέρετε να δώσετε μόνιμη λύση σε ερωτικό θέμα που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε την ανατροπή που επιδιώκετε, φροντίστε όμως να τηρήσετε τις υποσχέσεις που οικειοθελώς θα δώσετε, για να μην οδηγηθείτε ξαφνικά πάλι πίσω στο μηδέν.

Επανασύνδεση. Επειδή μερικές φόρες το πείσμα σας ξεπερνά τα όρια, γίνεστε απρόσιτοι κι ίσως να μην το καταλαβαίνετε, γι' αυτό και το παλιό σας ταίρι είναι πολύ πιθανό να στείλει μεσολαβητή. Με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα ας δοθεί άνοιγμα για επανασύνδεση, φανείτε ειλικρινής στον εαυτό σας και αν θέλετε πίσω το παλιό σας ταίρι, τότε παραγκωνίστε πείσματα και ανούσιους θυμούς.

Νέα γνωριμία. Θα τραβήξει την προσοχή σας το πρόσωπο με την εκκεντρική του παρουσία και τη μυστήρια αύρα που θα εκπέμπει. Θα εγκλωβιστείτε στο παρουσιαστικό αυτού του προσώπου και αν φανείτε τολμηροί παίχτες, τότε ετοιμαστείτε για ένα πολύ θερμό ερωτικό ντέρμπι, που θα καθηλώσει τις αισθήσεις σας. Το αποτέλεσμα θα είναι και για τους δυο σας άκρως ικανοποιητικό.

Σχέση - Γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα βγάλει στη φόρα ένα λάθος που είχατε κάνει, αλλά ευτυχώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε. Το ταίρι σας δεν θα έχει σκοπό να σας φερθεί πεισματικά και θα σας ανοίξει δίοδο για να επέλθει ισορροπία μεταξύ σας. Εκτιμήστε τη συγκαταβατικότητα που θα λάβετε και δώστε ριζική λύση αποφεύγοντας τα άστοχα κουκουλώματα. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι