Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 61

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν εναλλασσόμενα αισθήματα, που τελικά θα καταλήξουν σε χαρά και όχι σε απογοήτευση. Απρόσμενες καταστάσεις θα κλείσουν με ευτυχισμένο γεγονός και μια χαρούμενη κατάληξη θα αλλάξει τα δεδομένα και θα ανοίξει ολοκαίνουριες προοπτικές. Θα υπάρξει ερωτική σχέση που θα συνεχιστεί, παίρνοντας δεσμευτικές διαστάσεις και καταλήγοντας σε δυνατό μέλλον.


Επανασύνδεση. Θα σας φανερώσω πως το πρώην ταίρι σας επιθυμεί την επανασύνδεση περισσότερο από όσο εσείς και θα σας το αποδείξει. Μπορεί να μην έρθει με ανθοδέσμη στα χέρια, θα έρθει όμως με μια πολύ συνειδητοποιημένη πρόταση που θα σβήσει λάθη και θα την συνοδεύει και με μια δεύτερη πρόταση, που θα σας βάλει σε πολύ όμορφους προβληματισμούς.


Νέα γνωριμία. Πολύ τυχερή θα χαρακτηριστεί η νέα γνωριμία που θα προκύψει στη ζωή σας, γιατί θα πάρει διαστάσεις που θα καταφέρουν να μεταβιβάσουν το επίπεδό σας σε ένα ακόμα πιο υψηλό σημείο. Με λίγα λόγια, θα υπάρξει ένας συνδυασμός τύχης, που όχι μόνο θα βρείτε το άλλο σας μισό αλλά θα πορευτείτε και σε ένα πιο ανεβασμένο επίπεδο ζωής. Καλοδεχτείτε τα ευχάριστα που θα προκύψουν!


Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που είσαστε σε θέση αναμονής, τότε να ξέρετε πως έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα. Καταφθάνουν θετικές απαντήσεις και αισιόδοξα μαντάτα, που θα λήξουν το μεταβατικό στάδιο και θα περάσετε σε νέα περίοδο ζωής. Θα υπάρξουν ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας πιο ισχυρές δεσμεύσεις και ένα καθορισμένο πλέον μέλλον για εσάς. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι