Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 2.7  Ψήφοι: 73

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα συμβάν που στην αρχή θα σας φανεί ασήμαντο αλλά στην πορεία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις,  θα ταρακουνήσετε τα  θεωρητικά σας δεδομένα, φτάνοντας σε σημείο να αλλάξετε αρχές και στάση ζωής. Θα είναι τολμηρή η θέλησή σας να παίξετε με τη φωτιά και τελικά θα σας βγει σε καλό. Έρχονται αναποδογυρίσματα που θα σβήσουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Επανασύνδεση. Θα μπείτε σε σκέψεις για το αν αξίζει να κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης ή όχι και επειδή ενδεχομένως να μην καταφέρετε να πάρετε οριστική απόφαση, για να σας βοηθήσω θα σας φανερώσω πως αν δώσετε δεύτερη ευκαιρία, να ξέρετε πως δεν θα έχει καμία ομοιότητα με την πρώτη. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, διαφορετική στάση και πολύ πιο σοβαροί δεσμευτικοί στόχοι .

Νέα γνωριμία.  Παρά το ότι θα προσπαθήσετε να μην πέσετε στην παγίδα ενός κεραυνοβόλου έρωτα, ωστόσο θα σας αποδειχθεί πως οι έρωτες με τη δεύτερη μάτια είναι εξίσου δυνατοί. Αυτό το πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας απρόσμενα και η γοητεία που θα ανακαλύψετε επάνω του, θα εξουσιάσει προς έκπληξή σας, τόσο την καρδιά, όσο και τη σκέψη σας.

Σχέση - Γάμος. Θα σας κυριεύσει η τάση του ψυχρού ρεαλισμού και οι κάθετες απόψεις σας, θα σας δημιουργήσουν άρνηση συμβιβασμού, με αποτέλεσμα να μην αποφευχθούν τα μικροκαβγαδάκια μέσα στη σχέση σας. Οι ανάγκες σας είναι κατανοητές από το ταίρι σας, έστω και αν δεν σας το δείχνει, αν θέλετε αυτή τη φορά να γίνει το δικό σας, τότε επιλέξτε διαλλακτικό και όχι αυστηρό τρόπο προσέγγισης. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι