Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Υδροχόος - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 89

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Μερικές φορές, παρασύρεστε από την ανυπομονησία και την πεποίθηση πως το σωστό είναι μόνο αυτό που θεωρείτε εσείς, όμως θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη να σας τυφλώσει, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε στην παγίδα παρερμηνεύσεων. Κάποια πράγματα αυτή τη στιγμή δεν θα είστε σε θέση να τα αντιληφθείτε, γι' αυτό περιορίστε την επιμονή σας.


Επανασύνδεση. Συνήθως, όταν η κρίση μας είναι λανθασμένη, πέφτουμε σε παρεξηγήσεις μερικές από τις οποίες οδηγούν σε χωρισμό. Θα σας αποδειχθεί πως ο χωρισμός σας ανήκει σε αυτή την περίπτωση, γι' αυτό πριν αποκρυσταλλώσετε γνώμη για το παλιό σας ταίρι, φροντίστε πρώτα να επιβεβαιώσετε κατά πόσο έχετε δίκιο ή άδικο. Σε λίγο θα υπάρξουν πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια.


Νέα γνωριμία. Είστε από τους χαρακτήρες που όταν το πάθος κυριεύει την καρδιά σας, τα δίνετε όλα χωρίς φραγμούς, το νου σας όμως γιατί κάποιοι έρωτες είναι επικίνδυνοι και δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Θα το ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα γνωρίσετε αλλά μην αφήσετε ανεξέλεγκτο το πάθος, γιατί μερικές φορές τυφλώνει.


Σχέση - γάμος. Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία στη σχέση σας που αυτή τη στιγμή είναι με κάποιον τρόπο καμουφλαρισμένα και αδυνατείτε να τα εντοπίσετε. Αν γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί και χρησιμοποιήσετε πιο συνειδητά τη λογική σας, τότε θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, να λύσετε παρεξηγήσεις και να μη γίνετε θύματα αυταπάτης. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι