Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Αν οριοθετήσετε την παρορμητικότητά σας και ταυτόχρονα χρησιμοποιήσετε τη σωστή δόση λογικής, αποφεύγοντας την υπερβολή, τότε θα ανοιχτεί ο δρόμος προς την επιτυχία που αναζητάτε. Με λίγα λόγια, η αυτοσυγκράτηση, η σύνεση και ο σωστός συνδυασμός των προτερημάτων σας, θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση μιας ερωτικής σας επιθυμίας.


Επανασύνδεση. Ήρθε η ώρα να υπολογίσετε, να ζυγίσετε και να αποφασίσετε. Το αν είναι η σωστή στιγμή για επανασύνδεση, αυτό θα σας το πει το αποτέλεσμα που θα βγάλετε, αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πρώην σχέσης. Αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα συμβούν, εμπιστευτείτε τη διορατικότητα που θα σας διακατέχει κι αν ισοβαθμήσετε καρδιά και λογική, τότε θα έχετε μια πολύ αποτελεσματική κατάληξη.


Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει με τρόπο εκδηλωτικό και πολύ ευγενικό. Δεν θα είναι στενά τα χρονικά περιθώρια, θα έχετε στη διάθεσή σας όσο χρόνο θέλετε για να αποφασίσετε αν θα ανταποκριθείτε ή όχι. Βασιστείτε στο ένστικτό σας, γιατί θα είναι ισχυρό και η συμβουλή είναι να μη γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτή την ευκαιρία, γιατί θα υπάρχει η προοπτική σταθερού δεσμού.


Σχέση - Γάμος. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως αρνητικά στοιχεία δεν έχει μόνο το ταίρι σας αλλά και εσείς. Παρατηρώντας πως και τα δικά σας ελαττώματα φέρνουν καμία φορά τη ζημιά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε ποια πράξη σας προκάλεσε τη βλάβη και πολύ γρήγορα θα δώσετε λύση στο θέμα που σας ταλαιπωρεί. Επέρχεται περίοδος ισορροπίας και μάλιστα κατόπιν δικών σας κινήσεων. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι