Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Αιγόκερως - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 145

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα ανοιχτείτε επαγγελματικά, βάζετε σε εφαρμογή σχέδια προηγούμενων ημερών ή περιόδων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σύνεση και ώριμη σκέψη, τα βήματά σας θα είναι καλά μελετημένα. Υποστήριξη θα βρείτε στα ρίσκα που θα αναλάβετε, θα σταθούν στο πλευρό σας σημαντικά πρόσωπα, άξια της φιλίας και της εμπιστοσύνης σας. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, σας συμβουλεύω να φανείτε συμβιβαστικοί σε θέματα οικονομικών διαπραγματεύσεων. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό θα τονώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση, κάποιοι από εσάς παίρνετε απόφαση να προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Στο τέλος της εβδομάδας, η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στις επιθυμίες και στα συναισθήματά σας, βγαίνετε από τυχόν διλήμματα, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένο ερωτικό ταίρι. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι