Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Δίδυμοι - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

 

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας και την εφευρετικότητά σας σε μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα, αν και πιθανώς μπορεί να αποτελείται από άτομα με διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις, εν τούτοις όλοι μαζί μάχονται για ένα μεγάλο όραμα. Εάν αναζητάτε να προβληθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα σας αποδεχτούν με ενθουσιασμό. Είστε στο κοινωνικό προσκήνιο, γνωρίζετε νέους φίλους, προβάλετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας. Το φεγγάρι σάς σπρώχνει επίσης να ψάξετε για νέες δραστηριότητες, που σας δημιουργούν χαρά και ευτυχία και οι οποίες παίρνουν μακριά τη μονότονη ρουτίνα σας. Έχετε μια ιδέα για μια εφαρμογή, ένα blog ή μια online επιχείρηση; Το φεγγάρι σάς ωθεί να ξεκινήσετε από τώρα να αναπτύσσετε τα σχέδιά σας και θα δείτε τα αποτελέσματα σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο.

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας βοηθά να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας και να δώσετε ένα τέλος στον πόνο σας. Το μυαλό σας γυρίζει γύρω από μια παλιά προδοσία και αισθάνεστε κάπως βαριά συναισθηματικά τώρα. Ίσως κάνετε εκκαθάριση από παλιά αντικείμενα που βρίσκονται στα συρτάρια σας και φέρνουν στο μυαλό σας σκοτεινές αναμνήσεις, αγωνίζεστε να ξαναγεμίσετε το συναισθηματικό κενό που άφησαν κάποιοι. Μη φοβηθείτε να μείνετε μόνοι στο δωμάτιό σας, είναι τώρα πολύ καλύτερο για την ψυχή σας να απολαύσετε τη μοναξιά σας, χωρίς να έχετε δίπλα σας τους φίλους σας ή την τρελή διασκέδαση που συνήθως επιδιώκετε. Ξεκινήστε την περισυλλογή, αφήστε στην άκρη τη συνήθη φλυαρία σας και να είστε πιο χαλαροί και δεκτικοί στα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι