Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Δίδυμοι - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 79

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

 

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές σας κινήσεις, βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητές σας. Τώρα θα εστιάσετε σε ζητήματα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και κατοχύρωση, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Σταθερότητα θα επιδιώξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Ο ερχομός της Σελήνη στο ζώδιό σας θα αναστατώσει τη σκέψη σας, στον ερωτικό σας τομέα θα αναζητήσετε ποικιλία και περιπέτεια, κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητες οι προσεγγίσεις σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι