Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ιχθύς - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 166

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Γίνεστε πιο ορθολογιστές και προσγειωμένοι, καθώς η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να βρείτε νέους τρόπους για να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση και σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα και ανησυχίες. Το φεγγάρι επιμένει να περιορίσετε τα περιττά έξοδά σας και να έχετε έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης γύρω από τα χρήματα. Τα ακριβά αντικείμενα δεν είναι πάντα τα καλύτερα και μερικές φορές μπορεί να σας στερήσουν τα χρήματα πληρωμής του ενοικίου σας και των λογαριασμών. Αλλά δεδομένου ότι σας αρέσουν τα απλά πράγματα της ζωής, μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Ψάχνετε για μια πιο επικερδή απασχόληση, καλύτερες αμοιβές ή να αλλάξετε τις συνθήκες στην τρέχουσα εργασία σας; Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση για αλλαγές, ακόμη και μια προσφορά εργασίας εντός των προσεχών ημερών.

Αν θέλετε να πείτε κάτι, το λέτε ανοιχτά! Ο εκφραστικός Ερμής ξεκινά την περιοδεία του στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και έχετε ευγλωττία και λεκτική επιδεξιότητα για να πάρετε αυτό θέλετε. Τώρα μιλάτε συνεχώς για διασκέδαση και ταξίδια, κάνετε συνομιλίες με όλον τον κόσμο, όπου κι αν βρεθείτε. Ίσως σκεφτείτε να γράψετε ένα βιβλίο ή απλά προβάλετε με άνεση τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Έχετε τον τρόπο να μεταδώσετε το μήνυμά σας στους γύρω σας και τις πρακτικές ιδέες για να μετατρέψετε μια αφηρημένη ιδέα σε κάτι απτό. Ίσως ακόμα συνεργαστείτε με έναν αδελφό, φίλο ή συνάδελφο και από κοινού βλέπετε την αύξηση των χρημάτων σας. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι