Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ιχθύς - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 167

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό θα αναστατωθεί το πνεύμα σας, ναι μεν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας νέες δυναμικές και πρωτοποριακές ιδέες, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και σε διαφόρων ειδών αντιδραστικές εξάρσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα τονώσει τον ερωτισμό σας, η ελκυστικότητά σας θα προσελκύσει δίπλα σας ένα καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι αν θα δώσετε το ελεύθερο για να προχωρήσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερής σχέσης, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις αποφάσεις σας. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές απόψεις, τερματίζουν προκαταλήψεις και αναστολές. Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, ποικιλία θα αναζητήσετε, οι ενέργειές σας ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι