Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Καρκίνος - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 204

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

 

Το στοιχείο της έκπληξης θα λειτουργήσει υπέρ σας, ειδικά στις ερωτικές σας υποθέσεις! Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό και οικείο όγδοο οίκο σας, αυξάνοντας το πάθος σας και τη σεξουαλικότητά σας, προκαλείτε με ένα βλέμμα σας! Η σαγηνευτική γοητεία σας δεν αφήνει αδιάφορους τους θαυμαστές σας, ξυπνά το χαμένο πάθος σας και ανεβάζετε ταχύτητα, αν θέλετε. Αυτή η Νέα Σελήνη σας παροτρύνει επίσης να κάνετε μια πιο έξυπνη και στρατηγική διαχείριση των χρημάτων που μοιράζεστε με τους άλλους. Αντί να ιδρώνετε και να αγχώνεστε για τα μηνιαία έσοδά σας, ψάξτε για νέους συνεργάτες, με τους οποίους μπορείτε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή ευκαιρίες για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα, όπως επενδύσεις, θυγατρικές εταιρίες ή μια εργασία που πληρώνει με δικαιώματα ή προμήθεια.

Εργάζεστε και το Σαββατοκύριακο; Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια για την εκπλήρωση ενός στόχου, και ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς εξαναγκάζει να δουλέψετε υπερωρίες για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και την ανάπτυξη της καριέρας σας. Με γνώμονα αυτήν την παθιασμένη και δυναμική ενέργεια του κόκκινου πλανήτη, θα μπορούσατε να κάνετε δυναμικές, πετυχημένες ενέργειες ή λανθασμένες εκκινήσεις από την υπερβολική βιασύνη σας. Η αυξημένη ταχύτητά σας και η υπερβολική προσπάθειά σας να φτάσετε στο στόχο σας, σας κάνει να χάσετε την εστίασή σας, ίσως ακόμα και τις αντοχές και την υπομονή σας. Διασκεδάστε λίγο και χαρείτε τη ζωή ή ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο, για να απομακρύνετε το στρες. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι ούτε και τα μεγάλα σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν σύντομα.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι