Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Καρκίνος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 213

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

 

Ποιο είναι το επόμενο σκαλί για να ανέβετε; Η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να ορίσετε νέους επαγγελματικούς στόχους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ίσως μερικές από τις φαντασιώσεις σας εκπληρωθούν, παίρνετε επιτέλους αυτήν την ηγετική θέση στην εργασία σας ή ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πράξη μια από τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας; Καταγράψτε τους στόχους σας στην καριέρα σας από τώρα και θα φτάσουν στο απόγειό τους σε έξι μήνες, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αναζητάτε μια νέα δουλειά; Στείλτε το βιογραφικό σας προβάλλοντας τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας, και θα ανταμειφθείτε. Αν αναζητούσατε καιρό τώρα μια κατ’ οίκον εργασία ή την ανάληψη ενός νέου έργου, τα αστέρια σάς δίνουν επιπλέον πάθος και δύναμη για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε.

Οι καινοτόμες ιδέες σας βρίσκονται σε άνοδο, καθώς ο Ερμής κινείται στον κοινωνικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε τώρα περισσότερο επιλεκτικοί με τους φίλους σας και τις ομάδες σας, ίσως ακόμα ανακαλύψετε εφαρμογές στο διαδίκτυο που αυξάνουν τα οικονομικά σας ή απλά διαθέτετε κάποια από τα χρήματά σας για μια εξειδικευμένη γνώση. Επειδή σίγουρα θα είστε σε ζήτηση, επιλέξτε τα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να μην εξαντληθείτε με ένα εκατομμύριο προσκλήσεις. Ίσως ακόμα προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα βίντεο ή παρακολουθήσετε κάποια επαγγελματικά σεμινάρια, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μήπως κυνηγάτε το μεγάλο θησαυρό; Ξεκινήστε ένα κερδοφόρο νέο εγχείρημα ή μια online επιχείρηση και σύντομα θα γίνετε πλούσιοι! Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι