Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Καρκίνος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 218

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

 

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τα καλά και τα θετικά που ήρθαν ως τώρα στη ζωή σας, αφήνετε στην άκρη παράπονα και πεσιμιστικές σκέψεις, θα νιώσετε αισιόδοξοι και τυχεροί. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, κυρίως οι ερωτικές, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, τώρα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί άφοβα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θετικοί θα φανείτε στα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, αφήνετε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες, τώρα θα εστιάσετε στο μέλλον, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, ισορροπία θα υπάρξει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, λύνονται τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, που θα ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι