Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Κριός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 95

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

 

Ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας τώρα, άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο έρχονται στο δρόμο σας, χάρη στην ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Κάντε μια ευχή στα αστέρια, ορίστε κάποιους νέους στόχους που θέλετε να πετύχετε και να είστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι. Τι θα θέλατε να επιτευχθεί σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας; Πού θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και με ποιους θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας σε καθημερινή βάση; Δημιουργήστε ένα όραμα και αγωνιστείτε για να το πετύχετε. Και κυρίως, στρέψτε όλη σας την προσοχή στον εαυτό σας. Ακόμα κι αν κάποιοι ζητούν μέρος του χρόνου σας, εξηγήστε τους ότι χρειάζεστε ρεπό για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Έχετε το συμπαντικό πράσινο φως για να γίνετε λίγο… εγωιστές και ιδιοτελείς.

Ώρα να κάνετε κάτι για την οικονομική σας κατάσταση! Με τον Ερμή να ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι στο δεύτερο οίκο σας, τον οίκο των χρημάτων σας, θα μπορούσατε να έχετε πρακτικές ιδέες για την οικονομική ευημερία σας. Ερευνήστε, διαβάστε και επικοινωνήστε με τους κατάλληλους οικονομικούς συμβούλους. Ξεκινήστε τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης από τώρα, αποδεχτείτε μια νέα εργασία που σας πληρώνει καλύτερα, θέστε ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα ή διαπραγματευτείτε μια επένδυση, συμβουλευόμενοι έναν εμπειρογνώμονα. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε την αποταμίευση χρημάτων ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, αν κατανοήσετε ότι είναι εφικτό να γίνουν τα οικονομικά σας όνειρα και σχέδια πραγματικότητα. Συμβουλή: Ερευνήστε το πραγματικό κόστος του αντικειμένου που θέλετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε και κάντε σωστή εκτίμηση. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι