Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Κριός - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 95

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

 

Φίλοι μου Κριοί, στο πρώτο τριήμερο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας και μετέπειτα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, χρήματα έρχονται στα χέρια σας, βελτιώνονται τα οικονομικά σας, τακτοποιείτε αιωρούμενες εκκρεμότητες. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό προσοχή στις κουβέντες σας, στις συζητήσεις σας με ανταγωνιστές ή με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχουν διαφορές απόψεων, θα πρέπει να μιλήσετε συγκρατημένα, αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις μια καινούργια δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα ακούσετε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, αλλαγές έρχονται στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα τερματίσουν περιπτώσεις χωρισμού, με δική σας προσέγγιση θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση και μάλιστα άμεση. Εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται έναρξη σχέσης με δυνατά αισθήματα έλξης και πάθους. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι