Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Λέων - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

 

Αγωνίζεστε για την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας! Η Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας οδηγεί σε μια νέα πορεία, στο δρόμο προς την ελευθερία και τη γνώση. Είτε θέλετε να απελευθερωθείτε από την πίεση που σας ασκεί η εργασία σας, είτε από μια αδιέξοδη ερωτική σχέση, το φεγγάρι σάς καλεί να υιοθετήσετε την αρχή να ζείτε για το τώρα και να αφήσετε το αύριο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό, να ξεκινήσετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, να κάνετε το πρώτο βήμα για ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή να δημοσιοποιήσετε ένα κερδοφόρο νέο έργο. Ονειρεύεστε από τώρα τις παραλίες της μαύρης άμμου της Σαντορίνης ή κάποιον άλλο απομακρυσμένο προορισμό; Αυτή η Νέα Σελήνη τονίζει τα διεθνή ταξίδια και ήρθε η ώρα να κλείσετε εισιτήρια (ή να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων) για την επόμενη περιπέτειά σας.

Ο Ερμής κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και έχετε πρακτικές ιδέες για την επαγγελματική σας επιτυχία ή επισφραγίζετε το όνομά σας σε μια φιλόδοξη, νέα θέση. Είναι σίγουρα δελεαστικό να συζητάτε τα οικονομικά σας με τους συνεργάτες σας ή τους συναδέλφους σας ή να βιάζεστε να υπογράψετε μια κερδοφόρα επαγγελματική συμφωνία, αλλά το σύμπαν απαιτεί την προσοχή σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 10 ως τις 20 Απριλίου και θα χρειαστεί να κάνετε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια. Η κοινωνική δικτύωση είναι απαραίτητη για να πάτε μπροστά, έτσι κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά με ανθρώπους σε υψηλές θέσεις. Ίσως και να κάνετε μια ανεκτίμητη γνωριμία με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει στις φιλοδοξίες σας. Προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας στην εργασία σας κι αυτό θα συμβάλει θετικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι