Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Λέων - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 79

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

 

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και αρνητικές συνθήκες. Έρχονται αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά και ερωτικά, ίσως να τερματίσετε μη συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες, με αποφασιστικό τρόπο θα διακόψετε επαφές με πρόσωπα που κουράζουν την ψυχολογία σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, παρορμητικές θα κάνει τις αντιδράσεις σας, προσοχή στα λόγια σας, ελλοχεύει κίνδυνος να πείτε κουβέντες ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό τερματίζει τυχόν αναστολές, στις συναισθηματικές σας προσεγγίσεις θα είστε άμεσοι, δυναμικοί και ξεκάθαροι. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα καταφέρετε να γνωριστείτε με πρόσωπο που δε θα είναι περαστικό από τη ζωή σας, προμηνύεται καινούργιος δεσμός μεγάλης διάρκειας, έντονων αισθημάτων. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς που διατηρείτε δεσμό θα επικεντρωθείτε στο αγαπημένο σας ταίρι. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι