Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Λέων - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 68

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

 

Είστε έτοιμοι για δέσμευση ή όχι; Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την κατάσταση της σχέσης σας και την πορεία μιας από τις πιο σημαντικές συνεργασίες σας. Ποια είναι η κατάσταση με τους συνεργάτες σας; Μήπως είναι καιρός για μια πιο σταθερή ερωτική σχέση και αποκλειστικότητα; Αν και είστε έτοιμοι να πάτε από το «εγώ» στο «εμείς», μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε έξι μήνες, τα γεγονότα θα κορυφωθούν με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αντίθετα, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία, θέλετε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, να κάνετε κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να απομακρυνθείτε από την αγάπη σας. Μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να κάψουν τις γέφυρες. Το να έχετε προσωπικό χρόνο και χώρο είναι καλό πράγμα, αλλά μην απομακρύνετε τόσο γρήγορα τον αγαπημένο σας από τη ζωή σας, σκεφτείτε, σας συνδέουν πολλά.

Ανοίγετε τα φτερά σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή με πάθος μέσα από την περιπέτεια και την εξερεύνηση, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την περιπετειώδη πλευρά σας. Απλά προσέξτε ποιους θα προσκαλέσετε στις μεγάλες περιπέτειές σας, δεν έχουν όλοι τον ενθουσιασμό σας για ζωή και μπορεί να προσπαθήσουν να σας παρεκτρέψουν από την πορεία σας ή να κλαίνε στον ώμο σας όλη μέρα. Μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να καλέσετε στις περιπέτειές σας ένα πρόσωπο που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά. Μην το κάνετε! Καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας από το να το αφήσετε να κλέψει τη χαρά σας, την αισιοδοξία σας και τη δύναμή σας.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι