Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Παρθενος - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 132

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

 

Σκέφτεστε εδώ και καιρό μια πιο υγιή διαβίωση; Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, και ξαφνικά έχετε επιφοιτήσεις πώς να αλλάξετε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο, ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για να λάμπετε από ζωντάνια και ευεξία. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από τα ντουλάπια σας, αλλά και των ανθρώπων που δεν είναι πλέον αληθινοί φίλοι σας. Νιώθετε ανανεωμένοι ψυχικά και συναισθηματικά, ίσως επίσης ασχοληθείτε περισσότερο με το γυμναστήριο, για να έχετε μια καλή σωματική διάπλαση. Ίσως ακόμα κάνετε τις προπονήσεις σας σε εξωτερικούς χώρους (καιρού επιτρέποντος), προκειμένου να απολαύσετε τη φύση. Συγκεντρώστε τους φίλους σας για τρέξιμο όλοι μαζί ή κάντε μια βόλτα στο πάρκο, ο κρύος αέρας θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

Ο Άρης κινείται στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και σας ζητά να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας ή να φέρετε τον αισθησιασμό πίσω στη σχέση σας. Προειδοποίηση: μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να είστε με τον αγαπημένο σας ή με τους φίλους σας ή να αγχωθείτε από τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Αν δεν αισθάνεστε να κάνετε κάτι, μην το κάνετε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να κλέβουν τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο σας και την ηρεμία σας. Αν χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια σχέδια ή να αφήσετε τον αγαπημένο σας ή τους φίλους σας νωρίς, ακολουθήστε τις ανάγκες σας. Αν βρεθείτε σε πολύβουα μέρη ή με θορυβώδεις φίλους, το σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστείτε και δεν πρόκειται να διασκεδάσετε.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι