Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Παρθενος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 138

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

 

Μια σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Με τη Νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, βγαίνετε και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, μόνο που αυτήν τη φορά δε θα συμβιβαστείτε με σχέσεις της μιας βραδιάς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλήσετε σε εφήμερες και επίπονες σχέσεις. Θα προτιμούσατε να επενδύσετε σε ανθρώπους, μέρη και πράγματα που έχουν ποιότητα. Δώστε προσοχή στις νέες σχέσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας τις επόμενες δυο εβδομάδες. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε δαχτυλίδι, να αγοράσετε ακίνητο ή να υπογράψετε μια μακροχρόνια οικονομική συμφωνία. Να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Δεν υπάρχει πλέον λεπτότητα στην ομιλία σας! Ο Ερμής κινείται στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και θέλετε να μάθετε την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Πετάξτε τη μάσκα και να είστε ειλικρινείς, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από ορισμένες σχέσεις σας. Αλλά να θυμάστε, η «αλήθεια» δεν είναι ίδια για όλους. Αφού υποστηρίξετε τις απόψεις σας, ακούστε τη γνώμη των άλλων και εξετάστε τις ιδέες τους, αλλιώς θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε πεισματάρηδες και άκαμπτοι. Από τη θετική πλευρά, ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε το μυαλό σας και να διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς ορίζοντές σας. Εγγραφείτε σε ενδιαφέροντα μαθήματα και σεμινάρια, αυτά που θα μάθετε τώρα θα αναγνωριστούν στο εγγύς μέλλον. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι