Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Παρθενος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 141

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

 

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς, σκοτούρες και βαριές ευθύνες, επιθυμία και ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε και να χαλαρώσετε. Δοτική θα είναι η στάση σας, θα προσφέρετε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή σας, με φιλικό σας πρόσωπο αναθερμαίνονται οι επαφές σας. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό, τώρα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε δυνατοί και ακμαίοι, έτοιμοι να ρισκάρετε και να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, δε θα έχετε καμία αντίρρηση να πειραματιστείτε, θα αξιοποιήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα που θα ανοιχτούν, επαγγελματικά και ερωτικά. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δε θα τρενάρετε άλλο την κατάσταση, η κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, θα έχει κατάληξη επανένωσης. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι