Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Σκορπιός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 66

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Τι έχετε κάνει για να έχετε βέλτιστη υγεία; Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας επισημαίνει να βρείτε τρόπους για να έχετε μια υγιεινή διαβίωση και να αποκαταστήσετε την ενεργητικότητά σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή απλά να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Στις επόμενες ημέρες, καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να είστε πιο ευπαρουσίαστοι στο γραφείο σας ή πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί ή αγωνίζεστε να βελτιώσετε τις συναδελφικές σας σχέσεις. Ενώ μπορεί να είστε εργατικοί και επιμελείς, το να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να κάνετε διασυνδέσεις με άτομα που έχουν ισχυρή επιρροή, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανεβείτε επαγγελματικά μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Αντί να κάνετε μονόλογο, ξεκινήστε διάλογο! Ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας κάνει να ποθείτε στενές σχέσεις, συντροφικότητα και βαθιές συνομιλίες. Αν είστε μόνοι, συναντάτε ένα ελκυστικό άτομο, το οποίο έχει ιδέες που συμπληρώνουν τις δικές σας. Αν είστε σε σχέση, κάνετε συνομιλίες για σταθερότητα και δέσμευση, ίσως ακόμα γίνει η σχέση σας πιο οικεία ή ακόμα και επίσημη. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να θεραπεύεστε τη σχέση σας αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια με κατανόηση και ειλικρινή διάλογο. Ο Ερμής θα μείνει στον οίκο των σχέσεων για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο και κατά το διάστημα από 10 ως 20 Απριλίου, που θα είναι ανάδρομος, θα μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη ή να αναβιώσει μια συνεργασία με ένα δημιουργικό άτομο. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι