Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Σκορπιός - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 67

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βάλει σε σκέψεις, ίσως να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν για να αναλύσετε κινήσεις, να ψάξετε αιτίες και αφορμές. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε, θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στα θετικά, να εκτιμήσετε αυτά που σας προσφέρουν κάποια συγκεκριμένα άτομα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι στάθηκαν πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι αξίζουν το ενδιαφέρον σας. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό αλλάζετε τις συνθήκες της ερωτικής σας σχέσης, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί, εκδηλωτικοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης, σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, εσείς οι ερωτικά μόνοι προσεγγίστε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με άνοιγμα νέας ερωτικής προοπτικής. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι