Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ταύρος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 121

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καταφθάνουν καθυστερούμενα έσοδα, θα γεμίσει το πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στις αγορές που θα κάνετε, σκεφτείτε και κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ευέξαπτη θα κάνει τη στάση σας, κόκκινο πανί θα σας βγάλει ένα συγκεκριμένο άτομο, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, η μεταξύ σας σύγκρουση θα έχει αρνητικές συνέπειες. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο, εσείς που είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να προβείτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κυνηγήσετε τις νέες εμπειρίες, η δράση σας θα είναι δυναμική, εσείς οι απογοητευμένοι τραβάτε ‘‘χι’’ στο παρελθόν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σοβαρές και δεσμευτικές. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι