Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ταύρος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Είστε λιοντάρι σε κλουβί! Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης, σας κάνει υπερκινητικούς, σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε. Νιώθετε ότι δεν είστε και τόσο καλά καθώς αναπολείτε το ζοφερό παρελθόν, αισθάνεστε μια συναισθηματική υπερφόρτωση, είστε σε δίλημμα: Να συγχωρήσετε ή να εκδικηθείτε; Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν αναταραχή και οι οποίοι δεν μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά. Επίσης, απομακρυνθείτε από εκείνους που συνεχώς εκλιπαρούν τη βοήθειά σας, ξέρετε… θέλετε να τους κάνετε να αισθανθούν καλύτερα, αλλά τι γίνεται με τις ανάγκες σας; Η ευκολότερη λύση είναι να βρίσκεστε με φίλους που εμπιστεύεστε και είναι ειλικρινείς. Σκεφτείτε επίσης ότι αν δεν είστε διαθέσιμοι, αυτό θα μπορούσε να τους ενθαρρύνει να ασχοληθούν μόνοι τους με τα δικά τους προβλήματα, αντί να σας χρησιμοποιούν ως δεκανίκι.

Μακριά από το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και τη λογοκρισία, να είστε χαλαροί! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία στο ζώδιό σας και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η αλήθεια είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς, αλλά ο αγγελιοφόρος των θεών σας προειδοποιεί: Θα μπορούσατε να εκτοξεύσετε στους γύρω σας οργή, πείσμα και θυμό που έχουν κατασταλεί μέσα σας, ειδικά κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου. Προτού εξαπολύσετε ύβρεις ή δώσετε διαταγές υπό την επήρεια των συναισθημάτων σας, ελέγξτε τις προθέσεις των άλλων. Φροντίστε οι συζητήσεις σας να είναι εποικοδομητικές, χτίζοντας γέφυρες αντί να τις καίτε. Ανανεώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και βεβαιωθείτε ότι προβάλετε τον αληθινό εαυτό σας. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι