Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Τοξότης - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 135

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Άνοδο και λάμψη, πάθος και γοητεία σάς χαρίζει η Νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, το αστέρι σας λάμπει ψηλά στον ουρανό. Τι θέλετε να πετύχετε τους επόμενους έξι μήνες; Μήπως να βρείτε το μεγάλο πάθος; Ή έχετε βάλει στόχο τους επαίνους και τα μεγαλεία; Το ανταγωνιστικό και φλογερό πνεύμα σας ξεχωρίζει, όλοι οι θαυμαστές σας έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω σας κι εσείς επιλέγετε πιο θήραμα θα κατακτήσετε. Περιβάλλεστε από άτομα δυναμικά, που έχουν πάθος για ζωή και σας μεταδίδουν τη θετική τους διάθεση, σας κάνουν να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι. Οι άνθρωποι που περιορίζουν την ευτυχία σας, απλά δεν έχουν τώρα θέση στη ζωή σας. Και ειδικά σε ό,τι αφορά την εξεύρεση της αγάπης, δεν αποδέχεστε τίποτα λιγότερο από αυτό. Επίσης, προβάλλοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, θα επιταχύνει την κοινωνική ανάβασή σας, οπότε τολμήστε!

Ο Ερμής στον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας, σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και τη ζωή σας, αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις πολύπλοκες λεπτομέρειες και δουλεύετε έξυπνα και με σύστημα, πράγμα το οποίο αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην εργασία σας. Αυτή θα είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για σας, όσο είστε οργανωμένοι και δεν κάνετε υπερβολικά περίπλοκα σχέδια. Θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα συμβάλει θετικά στην άνοδο των οικονομικών σας. Ή ακόμα σκέφτεστε πώς θα είστε περισσότερο σε φόρμα και ενδιαφερθείτε για το τι είδους φαγητό τρώτε, πράγμα το οποίο μπορεί να σας γίνει εμμονή στο μυαλό σας. Τώρα η ζωντάνια και η ευεξία σας είναι σημαντικές, οπότε μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα ή να πάτε στο γυμναστήριο. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι