Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Τοξότης - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 137

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη ζωτικότητα θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, αναλαμβάνετε ρίσκα, περνάτε σε κινήσεις δυναμικές, με στόχο την αλλαγή και τη βελτίωση. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας, αισιόδοξους θα σας βρουν οι εξελίξεις, καταφθάνουν νέες προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ναι μεν θα διευρύνει τα πνευματικά σας όρια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό σας φέρνει καινούργια ερωτική γνωριμία, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ο ενθουσιασμός σας θα είναι έντονος. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, σε εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανό να φέρει δεσμεύσεις. Επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την πορεία του δεσμού σας, ώριμη θα είναι η στάση σας, συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι