Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Υδροχόος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 174

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

 

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε οικονομικά, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε σταθερά εισοδήματα, φεύγει το άγχος και η αβεβαιότητα. Για κάποιους από εσάς καταφθάνουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας κάνει ανυπόμονους και αδιάλλακτους, σας συμβουλεύω στις συζητήσεις σας να κρατήσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, η οξύθυμη ή παρορμητική στάση θα φέρει εντάσεις και προβλήματα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, νέα ερωτική αρχή θα προκύψει στην ζωή σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα σας δώσει δυνατότητα σταθερού δεσμού, δεν αποκλείεται να είναι το πρώην ερωτικό σας ταίρι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας φέρει τόλμη και ενθουσιασμό για τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι