Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Υδροχόος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

 

Υποδεχτείτε νέα άτομα στη ζωή σας! Η Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας αυξάνει την ανάγκη σας για κοινωνική δικτύωση, έτσι σας φέρνει ανθρώπους με τους οποίους μαζί μπορείτε να συνεργαστείτε για ένα έργο ή να ενώσετε τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Προβάλετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας και τα φυσικά ταλέντα σας της διόρασης και της δυνατής επιχειρηματολογίας. Μια νέα συνεργασία θα μπορούσε να σας αποφέρει οφέλη μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Έχετε έμπνευση μέσα από πληροφορίες, παραγωγικές συζητήσεις και τολμηρές ιστορίες. Κάντε λοιπόν θετική χρήση της πνευματικής σας οξύνοιας, ξεκινώντας ένα συγγραφικό έργο ή γράφοντας τις θέσεις σας σε ένα blog ή κάνοντας μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Παρά το ανεξάρτητο πνεύμα σας, είστε απλά πιο ευτυχισμένοι όντας με τους ανθρώπους και κάνοντας συζητήσεις για ποικίλα θέματα.

Ποιος τρέχει για όλον τον κόσμο; Τα λόγια σας διέπονται από συναισθηματισμό και ευαισθησία, προφέρετε τις σωστές συμβουλές σας στους αγαπημένους σας, οι ιδέες σας θα είναι μια πηγή δύναμης και έμπνευσης για τους άλλους, καθώς ο Ερμής κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αναλώνετε τώρα περισσότερο χρόνο συζητώντας με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, ίσως ακόμα φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο χώρο σας. Αναπτύσσετε στενότερους συναισθηματικούς δεσμούς με τις γυναίκες, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, επικοινωνείτε μαζί τους πιο τακτικά ή κάνετε ένα ταξίδι μαζί. Ίσως ακόμα διαθέσετε κάποια από τα χρήματά σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή βοηθήσετε οικονομικά κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι