Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ζυγός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 91

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

 

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τη δύναμη που υπάρχει στη συνεργασία. Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και σας ωθεί να ψάξετε το άλλο σας μισό, είτε στην αγάπη, είτε στη συνεργασία. Αναζητάτε πολλά προσόντα από τους υποψηφίους συντρόφους και συνεργάτες σας, στόχος σας είναι η μακροβιότητα αυτής της σχέσης και η δέσμευση. Θα μπορούσατε ακόμη και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον/α από τον υπάρχοντα κοινωνικό κύκλο σας. Ενώ ως κοινωνικό ζώδιο που είστε, ξέρετε πολλούς που θέλουν την παρέα σας, εσείς τώρα επιλέγετε ψυχές που σας υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πιο αποκλειστική; Είτε για επαγγελματικούς λόγους ή στην αγάπη, ενώνετε επίσημα τις δυνάμεις σας και νιώθετε περισσότερη εγγύτητα.

Ο Ερμής κινείται στον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σε ένα μακρύ ταξίδι, που θα διαρκέσει αρκετές μέρες και οι δυνάμεις του πάθους σας και της αποπλάνησης θα είναι έντονες! Μπορείτε να γοητεύσετε με μια σας λέξη, αλλά να είστε επιλεκτικοί, έτσι ώστε να προσελκύσετε ανθρώπους που μπορούν να ταιριάξουν με τις ιδέες σας και το βάθος της ψυχής σας. Δεν θα έχετε τώρα τη διάθεση για επιφανειακές συζητήσεις και άτομα, αλλά αν κάποιος/α τώρα έλθει στη ζωή σας και νιώθετε την ερωτική χημεία σε πολλαπλά επίπεδα (σεξουαλικά, συναισθηματικά και επικοινωνιακά), δεν θα αφήσετε αυτό το άτομο να σας ξεφύγει. Έχετε τώρα μια μυστικιστική γοητεία και σας αρέσει να συζητάτε πνευματικά θέματα. Το καλύτερο; Ο Ερμής αναδεύει επίσης τις διαισθητικές σας δυνάμεις. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι