Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ζυγός - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 91

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

 

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, δυναμική και ζωτική θα είναι η διάθεσή σας, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, καλό θα είναι να αποφύγετε τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης. Περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας, σε περίπτωση που ενεργήσετε εξουσιαστικά ή απαιτητικά, θα υπάρξουν συγκρούσεις και αρνητικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε οικονομικά. Η στάση σας θα είναι άμεση, παρορμητική, ίσως και αρκετά παθιασμένη. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, ανήσυχες καταστάσεις θα δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, έχοντας την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, ίσως οι ενέργειές σας να ξεφύγουν από τα συνετά όρια. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρει να σας ηρεμήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά, θα βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι