Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ζυγός - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 90

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

 

Τα βέλη του θεού Έρωτα κατευθύνονται προς εσάς! Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αυξάνει το πάθος, το ρομαντισμό και τη γοητεία σας. Μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σας ή ένα νέο κεφάλαιο ζωής, πιο χαρούμενο και ανανεωμένο με την αγάπη σας. Τώρα δεν παίρνετε τα πράγματα ανάλαφρα, σκέφτεστε το ερωτικό μέλλον σας. Κοιτάξτε μπροστά έξι μήνες. Πού θα θέλατε να φτάσετε με την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Υδροχόο, που τυγχάνει να είναι και έκλειψη; Αυτή η Νέα Σελήνη κυβερνά τη γονιμότητα και θα μπορούσε να σημάνει μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση μιας λαμπρής, δημιουργικής ιδέας. Τα έργα που θα ξεκινήσουν από τώρα, θα μπορούσαν να σας φέρουν φήμη τους επόμενους έξι μήνες. Αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι εκκεντρικό στο προσωπικό στυλ σας; Αλλάξτε την εικόνα σας και θα γοητεύσετε!

Είστε σε μεγάλη ζήτηση, όλοι συρρέουν κοντά σας για το πάθος και την ειλικρίνειά σας, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Οι άνθρωποι συναγωνίζονται για το ποιος θα έχει τον περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σας, αλλά εσείς θέλετε να είστε με όλους, ακόμα και με τυχαία άτομα που θα συναντήσετε. Ίσως ακόμα κάποιοι να είναι απαιτητικοί από εσάς, ίσως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας προσπαθήσει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Προτιμήστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας! Απλά μην υπόσχεστε σε κάποιον ολόκληρο το Σάββατό σας, καθώς ο Άρης θα μπορούσε να σας φέρει μια ανάθεση εργασιών ή υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, πράγμα το οποίο μπορεί να σας αγχώσει και να σας εκνευρίσει. Ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας ή ένας συνεργάτης σας, θα μπορούσε να ξεσπάσει πάνω σας συσσωρευμένη πίεση. Θέστε τα πράγματα υπό έλεγχο, αν παραστεί ανάγκη.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι