Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 77

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Η ζωή σας είναι σίγουρα πολύ γεμάτη και είστε συνεχώς απασχολημένοι, αλλά μήπως κατά λάθος έχετε βάλει στην άκρη τον αγαπημένο σας; Η Νέα Σελήνη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε νέα σχέδια ή ακόμα να βρεθείτε όλοι μαζί με τους κοινούς φίλους σας και την οικογένειά σας. Μια ειλικρινής συγγνώμη αρκεί για να αναζωπυρώσει και πάλι τα θετικά συναισθήματα και τη φλόγα του πάθους σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι