Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 77

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Λαχταράτε τη σταθερότητα και την οικειότητα, έτσι χαρίστε το χρόνο σας σε αυτόν/ήν που ξέρει πώς να σας αγγίξει βαθιά. Η Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει περισσότερο αισθησιακούς και σας ζητά να κάνετε ένα συναισθηματικό άνοιγμα στον αγαπημένο σας. Απολαύστε μαζί ζεστές και τρυφερές στιγμές, ελάτε πιο κοντά, με το να γίνετε πιο εκφραστικοί. Μοιραστείτε τα μυστικά σας, εκδηλώστε την εμπιστοσύνη σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι