Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 129

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών, σας αναγκάζει να κάνετε κάποια αυτοκριτική. Μήπως αναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, την ενέργεια και τα χρήματά σας με το να είστε πάντα κοντά στον αγαπημένο σας και όχι για τον εαυτό σας; Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε, σύμφωνα με τις δικές σας προτεραιότητες. Το να προσπαθείτε να δώσετε στους άλλους, υλικά και συναισθηματικά, για να λάβετε αγάπη και αποδοχή, είναι χαμένο παιχνίδι. Υπολογίστε τι δίνετε και τι παίρνετε στην αγάπη, τα χρήματα και τη ζωή. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι