Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 130

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Η ελευθερία είναι σημαντική σε μια σχέση. Η Νέα Σελήνη στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε μια επιπρόσθετη προσπάθεια για να μην είστε νοσηρά εξαρτημένοι από τη σχέση σας, δώστε χώρο να αναπνεύσει ο αγαπημένος σας. Επιπλέον σκεφτείτε: Τι διαφορετικό μπορείτε να κάνετε μαζί ως ζευγάρι; Το να κάνετε πράγματα μαζί είναι βέβαια σημαντικό, αλλά σκεφτείτε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τι θα λέγατε να ξεφύγετε με τους κοινούς φίλους σας ή απλά να κάνετε κάποια πράγματα ο καθένας χωριστά; Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι