Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 114

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Αφήστε το ζεστό σας καταφύγιο και γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Η Νέα Σελήνη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους, τόσο online όσο και πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι μια υπέροχη εβδομάδα για να γνωρίσετε νέα άτομα, καθώς και για ερωτικό παιχνίδι. Μην κάνετε πίσω, αν δείτε ότι ένα πολλά υποσχόμενο άτομο θέλει να σας πλησιάσει. Δείξτε ανοιχτά το θαυμασμό σας για τους ανθρώπους: Δημοσιεύστε ένα θετικό σχόλιο στο Facebook, πείτε κάτι αισθησιακό και ίσως καταλήξετε να γίνετε ζευγάρι! Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι