Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Έχετε πολλούς στόχους στο μυαλό σας για τη σχέση σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, γεγονός που καθιστά δύσκολο να ηρεμήσετε. Είτε θέλετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα, είτε το μεγάλο βήμα για μια ριζική αλλαγή, το φεγγάρι σάς επισημαίνει ότι είστε σε καλό δρόμο. Πάρτε αποφάσεις συζητώντας με τον αγαπημένο σας και μην αφήνετε κανέναν να επέμβει στην ευτυχία σας. Κινηθείτε σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε άνετα και ευτυχισμένα. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι