Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 108

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Αυτή η εβδομάδα είναι δική σας! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ανεβάζει το πάθος σας και την ενέργειά σας, τα θέλετε όλα για τον εαυτό σας! Αποφύγετε οποιαδήποτε περίπλοκα σχέδια, καθώς μπορεί με μιας να αποφασίσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Διεκδικήστε τις ανάγκες σας, αλλά μη βιάζεστε στην αγάπη για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ενώ σας αρέσουν οι αυθόρμητες προσκλήσεις, ίσως αργότερα μετανιώσετε που είπατε «ναι» σε κάποιον/α, που δεν είναι στα μέτρα σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι