Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 38

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Έχετε πάθος για περιπέτεια και εξερεύνηση, έτσι φροντίστε να ταξιδέψετε! Η Νέα Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, έτσι αν έχετε πρόσκληση ακόμη και για μια ημερήσια εκδρομή, μην αρνηθείτε, πηγαίνετε! Θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε νέο περιβάλλον βρεθείτε. Θέλετε να χάσετε την ευκαιρία για μια νέα αγάπη; Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι