Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 38

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Λέτε μόνο την αλήθεια! Ενώ θέλετε να είστε ειλικρινείς και ευγενικοί, θα πρέπει να προσέξετε να μη λέτε ό,τι έρχεται στο μυαλό σας. Η Αφροδίτη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας ζητά να είστε άμεσοι αλλά διπλωματικοί, δε θέλετε να ανησυχείτε επειδή πληγώσατε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Μια προειδοποίηση: Βεβαιωθείτε ότι δεν εκτοξεύετε κατηγόριες. Μη μιλάτε με το «εγώ», αλλά με το «εμείς». Για παράδειγμα, το «αισθάνομαι άσχημα από αυτό» είναι προτιμότερο και πιο αποτελεσματικό από το «Μου συμπεριφέρεσαι άσχημα», επειδή είναι λιγότερο πιθανό να εναντιωθεί το άλλο πρόσωπο. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι