Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθενος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 60

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Τα θορυβώδη μέρη δεν κάνουν για σας και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό και μοναχικό όγδοο οίκο σας. Αναζητάτε χρόνο για τον εαυτό σας, να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Δεν είναι απαραίτητο να κυνηγήσετε την αγάπη, αν δεν το αισθάνεστε. Γευτείτε τη μοναξιά σας και επιλέξτε για παρέα σας οικεία πρόσωπα, που με τις βαθιές συνομιλίες θα καταφέρουν να σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι