Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθενος - 23/01 - 29/01

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 54

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος από την Νάνσυ Πατμάνογλου, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Ζήλια και καχυποψία! Ο Άρης κινείται στον κτητικό όγδοο οίκο σας κι αν δεν είστε προσεκτικοί, η επιθυμία σας να επιβληθείτε και να ανταγωνιστείτε τον αγαπημένο σας, θα σας βγάλει σε μια βασανιστική πορεία. Για να νιώθετε ήρεμοι, θα πρέπει να εστιαστείτε πρωτίστως στον εαυτό σας. Να είναι αυτό το κίνητρό σας για να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας και θα τη μεταμορφώσετε προς το καλύτερο. Προσπαθήστε να γίνετε καλύτεροι και ας κάνετε λάθη, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ευτυχία σας.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-23T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι