Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθενος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 64

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Παρά το γεγονός ότι έχετε την τάση να κρατάτε τους ανθρώπους σε απόσταση, όταν νοιάζεστε για κάποιον/α, το κάνετε με όλη την καρδιά και την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας καλεί να αποκαλύψετε πόσο πολύ αγαπάτε κάποιον/α. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται να κάνετε μια μικρή θυσία από τον πολύτιμο χρόνο σας και τις υποχρεώσεις σας. Δείξτε επιτέλους ότι έχετε τη δύναμη και το πάθος να αγωνιστείτε για την αγάπη. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι