Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Ο αριθμός «δύο» είναι ο τυχερός σας αριθμός. Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλεί να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Ψάχνετε το φλερτ και τη διασκέδαση, κάποιον/α που να μείνει για πάντα στη ζωή σας κι αν δεν είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Είστε σε σχέση; Το εσωστρεφές ζώδιό σας αναζητά συχνά τη μοναξιά, κλείνεστε στο καβούκι σας, αλλά αν το κάνετε, το πιο πιθανό είναι ο αγαπημένος σας να αισθανθεί ότι δεν παίρνει αρκετά από εσάς. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι