Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Μήπως ο εαυτός σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα; Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σας επισημαίνει να μην πέσετε στην παγίδα του ατομισμού, ασχοληθείτε και με τον αγαπημένο σας. Δώστε γενναιόδωρα στην αγάπη σας παρακάμπτοντας τις υποχρεώσεις και αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα ζητήματα του παρελθόντος. Είστε μόνοι; Αρκεί να αφεθείτε σε μια παθιασμένη συζήτηση, που θα σας αναγεννήσει συναισθηματικά. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι