Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 60

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Θέλετε να περιβάλλεστε από σταθερούς και λογικούς ανθρώπους και η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, που στο μέλλον θα σημαίνουν πολλά για σας. Μη φοβάστε να μείνετε για λίγο μακριά από το ερωτικό παιχνίδι, η μοναξιά θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε απτούς και συγκεκριμένους τρόπους να εκφράσετε την αγάπη σας σε αυτόν/ήν που λατρεύετε καιρό τώρα και μην τον αφήνετε στις αμφιβολίες. Αντί να αναλώνεστε στο ζοφερό παρελθόν, δείτε τη ζωή με ζωντάνια και αισιοδοξία. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι