Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 55

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Έχετε την τάση να προσκολλάστε και να κάνετε υπομονή μέχρι το πικρό τέλος, αλλά η Νέα Σελήνη στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να πείτε «όχι» και να βάλετε να δουλέψει η λογική. Το φεγγάρι σάς δίνει τη δύναμη και το θάρρος να σταθείτε στα πόδια σας από μια παλιά προδοσία. Όχι, αυτό δεν είναι επική αποτυχία, έτσι μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Έχετε μάθει τα μαθήματά σας και έχετε πάρει ό,τι χρειάζεστε. Τα δάκρυά σας θα στεγνώσουν πιο γρήγορα όταν πείτε το οριστικό «αντίο». Να ξέρετε ότι καλύτερες ευκαιρίες σας περιμένουν. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι