Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 158

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Μόνο φίλοι ή κάτι περισσότερο; Για να το μάθετε, θα πρέπει να μιλήσετε άμεσα και ειλικρινά, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Εάν πρόκειται να βάλετε κάποιον/α στη ζωή σας, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, ότι μπορείτε να σχεδιάσετε για το μέλλον. Αν κάποιος από εσάς πιστεύει ότι αυτή η σχέση είναι επιφανειακή και ο άλλος κάνει όνειρα για το μέλλον, θα υπάρξει πρόβλημα σε λίγο. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Διαβάστε Επίσης

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι