Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 148

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Σταματήστε τις έμμονες ιδέες σας! Η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, κάνει το μυαλό σας να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα. Μη γίνεστε όμως υπερβολικοί και χάνετε την ουσία. Οι αρνητικές σκέψεις που αφορούν την πορεία της ερωτικής σας ζωής, αν δε βρουν μια παραγωγική διέξοδο, μπορεί να εκτροχιάσουν πραγματικά τη θετική διάθεσή σας, για να μην αναφέρουμε τη διασκέδασή σας. Έτσι λοιπόν, βγείτε με τους φίλους σας και αφεθείτε στο φλερτ και τα έξυπνα αστεία. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Διαβάστε Επίσης

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι