Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός - 27/03 - 02/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 27

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Μη φοβάστε να αναλώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας, κουβεντιάζοντας για τους κοινούς στόχους σας και δίνοντας απλόχερα ο ένας στον άλλον, είναι η παρότρυνση της Νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτό θα οικοδομήσει πραγματικά μεταξύ σας περισσότερη εγγύτητα μακροπρόθεσμα. Αν βάλετε το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και φροντίσετε να μην ενεργείτε εγωιστικά και κυνικά, ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-27T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι