Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 27

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Το να είστε μόνο με ένα άτομο για παρέα δεν είναι τίποτα για σας, αναζητάτε ένα μεγάλο πλήθος για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλεί να αφεθείτε ελεύθερα στο ερωτικό παιχνίδι, να επιδείξετε την έμφυτη κοινωνικότητά σας και σίγουρα δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Η αλήθεια είναι ότι περάσατε μια δύσκολη χρονική περίοδο, ίσως συναντήσατε άτομα που δεν ήταν για τα γούστα σας. Βγείτε έξω και συναντήστε νέους ανθρώπους, πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, πολλοί θαυμαστές σας περιμένουν. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι