Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 163

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η σταθερότητα και η σοβαρότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη σου στις παραδοσιακές αξίες, ανοίγουν το διάστημα που κοντοζυγώνει το δρόμο για να πετύχεις τους στόχους και τις συναισθηματικές σου φιλοδοξίες, τονώνουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα, φέρνουν στην αγκαλιά σου μια ολόφρεσκη, τρυφερή γνωριμία, στολίζουν την ερωτική σου διάθεση με αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, αγκαλιάζουν το δεσμό σου με αφοσίωση, αν δεν επιβάλλεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, αν απελευθερώσεις τη σχέση σου από κανόνες και πρέπει. Θέλεις να μάθεις ΚΡΙΕ αν ξεπερνάς τις έντονες ρήξεις με το ταίρι σου στο άμεσο μέλλον;; Αυτήν την προσφορά δεν πρέπει να την χάσεις! Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:43:08
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι