Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 125

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αισθάνεσαι πως μπορείς να κρατήσεις ολόκληρο τον κόσμο μέσα στις «δυο σου χούφτες» τις μέρες που πλησιάζουν, νιώθεις πως είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου,  πως έχεις την αξιοσύνη και τα ταλέντα να πείσεις το πλάσμα που συντροφεύει την ερωτική σου ζωή, με τα βαθιά συναισθήματα και την αλήθεια της καρδιάς σου. Αγκαλιάζεις την ευτυχία και την τρυφερότητα στο δεσμό σου, καλωσορίζεις μιαν επίσημη πρόταση απ’ το ταίρι σου, γοητεύεις με το αγιάτρευτο πάθος και τον αισθησιασμό σου! Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:43:42
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι