Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 93

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η καλή σου διάθεση, η ευγενική συμπεριφορά και η πραότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, η τρυφερότητα και η ζεστασιά στις προσωπικές και κοινωνικές σου επαφές, είναι τα προτερήματα που καλείσαι να προβάλλεις το επόμενο διάστημα, για να κεντρίσεις το πάθος και τον ενδιαφέρον του πλάσματος που σε συντροφεύει, για να γαληνέψεις τη σχέση σου απ’ τη ζήλεια και τον ανταγωνισμό, για να καλοδεχτείς μιαν ολόφρεσκη γνωριμία με τον ευαίσθητο Καρκίνο, ένα ανέγγιχτο φλερτ με τον ελκυστικό Σκορπιό, ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον ευαίσθητο Ιχθύ. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:30:20
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι