Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 253

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΙΕΡΕΙΑ

Με οδηγό τη διαίσθηση και την εσωτερική σου παρορμητικότητα στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις, με προίκα τα ταλέντα και τα προτερήματά σου στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με φάρο τον ερωτισμό και τον εσωτερικό αισθησιασμό σου στη συναισθηματική σου ζωή, κατακτάς την ιδανική σχέση που ονειρεύεσαι, αγκαλιάζεις μια ολόφρεσκη γνωριμία, ένα ελπιδοφόρο φλερτ, καλοδέχεσαι μια επίσημη πρόταση απ’ τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, ζεσταίνεις την ερωτική σου καθημερινότητα με πάθος και αφοσίωση. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:31:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι