Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 132

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΣΕΛΗΝΗ

Ακολούθησε το ένστικτο και την εσωτερική σου φωνή τις μέρες που έρχονται, για να εξουσιάσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, για να μεταμορφώσεις το γκρίζο, συναισθηματικό τοπίο της καρδιάς σου, για να οριστικοποιήσεις σημαντικές αποφάσεις για το αύριο, για ν’ αντισταθείς στις προκλήσεις και την ασάφεια στην ερωτική σου ζωή. Έχε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς στην ευτυχία, παραδώσου στον αληθινό έρωτα και το πάθος του συντρόφου σου, αφού πρώτα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν το δεσμό σου. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:40:33
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι