Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 132

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, το επόμενο διάστημα, σε πρόσωπα που σε πλησιάζουν με κακόβουλη διάθεση, σε συνεργασίες που θέλουν να βλάψουν την εικόνα σου, σε προσωπικές σχέσεις που πιθανόν αρπάζουν συναισθήματα δίχως αντίκρισμα. Μην εξομολογείσαι τα συναισθήματα για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, αν δεν αισθάνεσαι τη σιγουριά πως δεν κινδυνεύει η σχέση σου από τρίτες επεμβάσεις και ασάφεια, μην επιτρέπεις να υπονομεύεται ο δεσμός σου από ζήλεια και ίντριγκα, από κρυφές κουβέντες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:31:51
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι