Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

 Ο Θάνατος

Αυτό το μήνα μπορεί να κληθείτε να κάνετε την απόλυτη θυσία, με τη μορφή ενός τέλους σε μια προσκόλληση που είχατε για πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να είναι μια σχέση, ένα ανεκπλήρωτος έρωτας ή ακόμα και ένα ξεπερασμένο σύστημα πεποιθήσεων στη σχέση σας, που δεν είναι πλέον ευνοϊκό για την ανάπτυξή σας. Η κάρτα του Θανάτου μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτική, δεδομένου ότι υπόσχεται τόσο την απώλεια, όσο και τη δημιουργική αλλαγή που είναι καλό για την ηρεμία της ψυχής σας. Σκεφτείτε τι θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να ξεκουραστείτε επιτέλους και για να κάνετε χώρο για το νέο. Ίσως θα πρέπει να δεχθείτε ότι κάποιος ή κάτι από το παρελθόν σας, στο οποίο είστε απεγνωσμένα προσκολλημένοι, είναι αυτό που σας κρατά πίσω. Να θυμάστε ότι όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι