Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

6 των Ράβδων

Αυτό το μήνα, αρχίζετε επιτέλους να βλέπετε την αναγνώριση των όσων έχετε προσφέρει στη σχέση σας. Μπορεί να έρθει με τη μορφή, είτε ενός δώρου, είτε μιας  απλής διαβεβαίωσης από τον αγαπημένο σας ότι η αξία σας εκτιμάται. Αυτή η κάρτα μιλά για την επικύρωση των προσπαθειών σας, είναι ένα είδος διαβεβαίωσης που λαμβάνετε από τον αγαπημένο σας. Σε αυτή την κάρτα, βλέπουμε τον Ήλιο να ανατέλλει ψηλά στον ουρανό και θριαμβεύετε, αφού, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι,  αισθάνεστε να σας σέβονται και να σας λατρεύουν. Συμβουλή: μην επαναπαύεστε στην «απόλαυση της δόξας σας», αλλά ανταποδώστε την ίδια ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Μην αφήσετε την έπαρση και τον εγωισμό να παρεισφρήσουν στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι