Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

 7 των Ράβδων

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αυτό το μήνα, ενάντια σε μια αντιπαράθεση στη σχέση σας. Η κάρτα αυτή σας συμβουλεύει να είστε σε εγρήγορση αλλά και επιφυλακτικοί, αντί να παίρνετε τα πράγματα «τοις μετρητοίς». Όπως συμβαίνει με όλα τα εφτάρια, υπάρχει συνήθως ένα ηθικό δίλημμα ή μια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε ότι σας ζητείται να απαρνηθείτε τα ιδανικά σας. Αυτό μπορεί να είναι είτε μια κατηγορία για την οποία πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, είτε μια κατάσταση στην οποία νιώθετε αδικημένοι. Ό, τι κι αν είναι, υψώστε το ανάστημά σας και μην υποχωρείτε. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο αγαπημένος σας, σας αμφισβητεί ή ότι δεν μπορείτε να άρετε τα εμπόδια που είναι μπροστά σας. Αλλά το Επτά των Ράβδων σας χαρίζει δύναμη. Στέκεστε ψηλά, κρατώντας το ανάστημά σας και προχωρώντας προς τα εμπρός, ακόμη και στις πιο φοβερές αντιξοότητες. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι