Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μην εγκλωβίζεσαι σε αντίξοες καταστάσεις, σε περίπλοκες επαγγελματικές συνεργασίες και σε αινιγματικές, προσωπικές επαφές, ξαναβρές το θάρρος και την αισιοδοξία σου, γιατί οι προσπάθειες και οι κόποι σου ανταμείβονται, η ζωή σου φωτίζεται με ευχάριστες και καλότυχες εξελίξεις. Η ερωτική σου καθημερινότητα υποδέχεται μια νέα, τρυφερή γνωριμία, ένα ανέγγιχτο ρομαντικό ειδύλλιο, η μοναχική σου αγκαλιά πλημμυρίζει με πολύχρωμες πινελιές ζεστασιάς και ευτυχίας. Ήρθε ο καιρός να εκφράσεις και να δεχτείς την αγάπη και τον έρωτα του συντρόφου σου, να βιώσεις παθιασμένες, αισθησιακές στιγμές, να αισθανθείς την ασφάλεια και την σιγουριά της σχέσης σου.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι