Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

 Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων αναφέρεται σε ένα νέο ξεκίνημα, το πάθος και την αναμονή για το μέλλον. Μπορεί να είστε στα πρόθυρα μιας αλλαγής κατεύθυνσης στην ερωτική σας ζωή ή θα μπορούσατε να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σας: να παντρευτείτε, να συμβιώσετε, κλπ. Σε αυτή την κάρτα, βλέπουμε μια γυναίκα να κοιτάζει το νεογέννητο παιδί της, έχει ένα στεφάνι από δάφνες στο κεφάλι της, και γενικά υπάρχει πολύ πράσινο, που συμβολίζει την ανάπτυξη. Εάν έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα ή τελματώδη κατάσταση στη σχέση σας, τώρα είναι ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ο Άσσος των Ράβδων σας χαρίζει την απαιτούμενη ωριμότητα, σας δίνει τις δυνατότητες και σας ενθαρρύνει να ενεργήσετε. Σκεφτείτε για το τι πραγματικά «σας ανάβει» και, στη συνέχεια, αρχίστε να κάνετε σχέδια για το πραγματοποιήσετε. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι