Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

ΔΥΝΑΜΗ

Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και την εγωιστική σου διάθεση, για να καρπωθείς την ανταμοιβή που αποζητάς στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, μην κοντράρεσαι για τα κοινωνικά σου πιστεύω και τις ιδέες σου αυτόν το μήνα, για να πραγματοποιήσεις τα προσωπικά σου όνειρα και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες χρειάζεται ηρεμία και πραότητα. Οπλίσου με την δύναμη του πάθους και του φλογερού σου ταμπεραμέντου, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το αύριο του δεσμού σου. Επένδυσε στη ζεστή σου ματιά και όχι στην παρορμητική σου συμπεριφορά, για να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το ταίρι που αγαπάς, για να επικρατήσει ομόνοια και αμοιβαιότητα στη σχέση σου.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι