Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

2 Πεντάκτινα

Αυτό το μήνα καλείστε να ζυγίσετε τις διαφορετικές επιλογές, όσον αφορά τους στόχους της σχέσης σας. Εάν αισθάνεστε ότι είστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, καλείστε τώρα να βρείτε μια μέση λύση με τον αγαπημένο σας. Η μετριοπάθεια και η ισορροπία είναι αναπόσπαστο μέρος της αρμονίας στη σχέση σας για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες και των δυο σας. Σε αυτή την κάρτα, ο μάντης που εκτελεί ένα τελετουργικό χορό με την ημισέληνο στη μέση δύο νομισμάτων, συμβολίζει τους εξωτερικούς παράγοντες, που στέκονται εμπόδιο στη σχέση σας καθώς και τις οικονομικές ανησυχίες. Συνεπώς, μπορεί να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στα συναισθήματά σας αλλά και στην οικονομική σας σταθερότητα. Ίσως κάνετε μια σημαντική αγορά μαζί με το σύντροφό σας. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι