Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

 7 των Ξιφών

Μπορεί να χρειαστεί να συγκρατηθείτε και να μην εκφράσετε κάποιες από τις ιδέες σας αυτό το μήνα. Αυτή η κάρτα μιλά για τις συνέπειες που προέρχονται από τις δικές σας ενέργειες και μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε τα λόγια σας για να μην έχετε ανατροπές. Άλλο  πράγμα είναι να εκφράζεστε ανοιχτά και άλλο να προσβάλλετε και να επιτίθεστε στον αγαπημένο σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε πολύ αλαζόνες ή να είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, που δε θα σκέφτεστε για το πώς τα λόγια σας μπορεί να επηρεάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως λόγω της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας να γίνετε πάρα πολύ πομπώδεις ή πολύ ριψοκίνδυνοι. Το μάθημα εδώ είναι να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, γιατί μπορεί να καταλήξετε να κάνετε ζημιά στη σχέση σας, η οποία θα είναι μη αναστρέψιμη. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι