Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

ΑΡΜΑ

Ανασυγκρότησε τις ψυχικές σου δυνάμεις με υπομονή και καθαρό μυαλό, με ζεστασιά και γενναιοδωρία, για ν’ ανακτήσεις την εμπιστοσύνη και την πίστη στο δεσμό σου, για να έρθεις πολύ κοντά σε μιαν ανέγγιχτη γνωριμία, σ’ ένα ιδανικό ειδύλλιο, στα μυρωδάτα γεγονότα που θα συμβούν στην καθημερινότητά σου. Απελευθέρωσε το πάθος και τη γοητεία σου, μη διστάζεις να ρισκάρεις για την αναγέννηση της σχέσης σου, για την αναθέρμανση των αισθημάτων σου, για τις παθιασμένες στιγμές που δεν έχεις ξαναζήσει με το ταίρι σου, μη βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μακρινό μέλλον, ζήσε το τώρα, το σήμερα, το πολύ κοντινό αύριο.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι