Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

 9 των Ξιφών

Αυτό το μήνα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάτι στη σχέση σας, με το οποίο δε θα αισθάνεστε πάρα πολύ άνετα. Ίσως μια δυσάρεστη κατάσταση που είναι σε μεγάλο βαθμό και δική σας υπαιτιότητα. Και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε, αποφεύγοντας την ευθύνη για κάτι που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας, θα επιδεινώσει μόνο τα προβλήματά σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην ανησυχία και το φόβο που βιώνουμε, όταν ξυπνήσουμε από ένα κακό όνειρο. Και όταν είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια πραγματική κατάσταση που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, μπορεί να είναι εξίσου τραυματικό για την ψυχή μας. Αντιμετωπίζοντας τους κακούς σας δαίμονες, θα είναι λυτρωτικό για εσάς τους ίδιους αλλά και για τη σχέση σας. Μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι