Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Ο Κόσμος 

Ένα κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής φτάνει σε ένα τέλος και προετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα άλλο. Η κάρτα αυτή μιλά για μια εκπλήρωση και ολοκλήρωση και αρχίζετε να επιλύετε τις εκκρεμότητές σας στη σχέση σας. Διασφαλίζετε μια ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον και νιώθετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος. Χρειάζεται μόνο να περάσετε μέσα από μια πύλη για να ολοκληρωθεί η μετάβαση. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, αλλά και το παρελθόν σας, αλλά αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, δεν είναι και τόσο τρομακτικό, θα διαβείτε την πύλη και στο βάθος σας περιμένει ένα λαμπρό φως. Στο τέλος, θα διαπιστώσετε ότι όλα όσα χρειάζεστε για να νιώσετε πλήρεις είναι στη διάθεσή σας: μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα φωτεινό μέλλον, εφόσον είστε πρόθυμοι να θέσετε τα όριά σας στη σχέση σας. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι