Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Με την εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σου, την ορμητικότητα της σκέψης και τη βαθιά σου θέληση, ξεπερνάς τα εμπόδια και τις δυσκολίες στις επαγγελματικές και κοινωνικές σου συναναστροφές, επενδύεις στα ουσιαστικά συναισθήματα του ανθρώπου που σ’ ενδιαφέρει, βάζεις βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο της ερωτικής σου ζωής, απαγκιστρώνεις το δεσμό σου από τα επικριτικά και κακόβουλα σχόλια. Διεκδίκησε την ηρεμία και τη γαλήνη στη σχέση σου, με ειλικρίνεια και ζεστασιά, με τρυφερότητα και ορθολογισμό, διώξε την ψυχρότητα και την αδιαφορία με την διπλωματία και το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ανακάλυψε τρυφερές αλήθειες για το άλλο σου μισό.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι