Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

 2 των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα θα νιώθετε πολύ στενά συνδεδεμένοι με τον αγαπημένο σας και θα ενισχύσετε τη σχέση σας. Αυτή η κάρτα μιλά για τον έρωτα, ίσως βρείτε το άλλο σας μισό ή θα νιώθετε πολύ δυνατά συναισθήματα και γίνεστε «ένα». Ένας βαθύς συναισθηματικός δεσμός γεννιέται, είστε πιο ρομαντικοί και πιο παθιασμένοι. Στην περίπτωση σας ισχύει «τα αντίθετα έλκονται» και ξεκινάτε μαζί ένα όμορφο, ρομαντικό ταξίδι. Βλέπουμε στην κάρτα ένα σκελετό, ντυμένο με βασιλική περιβολή και ένα μισοφέγγαρο να κρέμεται από τον ουρανό. Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη σχέση, η οποία θα είναι καθηλωτική και μεθυστική, θα είστε ενωμένοι σώμα-μυαλό-ψυχή και επίσης ίσως κρατήσει και για πάντα, μεταμορφώνοντας ολόκληρη τη ζωή σας, μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι