Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΕΝΝΕΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Η επαγγελματική σταθερότητα, η οικονομική άνοδος και η κοινωνική σου καταξίωση, είναι τα ευοίωνα γεγονότα που στολίζουν την καθημερινότητά σου το διάστημα που έρχεται και παράλληλα δίνουν ενεργητικότητα και ενθουσιασμό στις φιλοδοξίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ανάγκη από σταθερότητα και αρμονία, ο δεσμός σου χρειάζεται οπωσδήποτε τη φροντίδα και την τρυφερότητά σου, η σχέση σου διψάει για την αφοσίωση και την προσοχή σου, για τον ερωτισμό και το πάθος σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι φυγής από τα διλήμματα και τις αμφιβολίες με το ταίρι σου, δώσε προτεραιότητα στις μικρολεπτομέρειες που φέρνουν τρυφερές ανάσες στα μελλοντικά σου όνειρα.    

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι