Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

 Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Θα νιώσετε ότι είστε σε μια θέση εξουσίας αυτό το μήνα, καθώς θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα στη σχέση σας, που αρχίζει να δείχνει σημάδια ανανέωσης, κι αυτό χάρη στην προσεκτική καθοδήγησή σας. Να θυμάστε ότι είναι η οξυδέρκειά σας που κατευθύνει την πορεία της επιτυχίας στην ερωτική σας ζωή. Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας, ο οποίος μπορεί και εργάζεται ακόμα και κάτω από το σκοτάδι της νύχτας. Τώρα είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, αγωνίζεστε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα μόνο με τη δική σας συμβολή κι αυτό είναι που θα σας ωφελήσει περισσότερο στο τέλος. Ξέρετε μέσα σας ότι αν θέλετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το πετύχετε μόνοι σας. Το μήνυμα αυτής της κάρτας είναι ότι μόνο με τη φροντίδα και την αγάπη, θα αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη της σχέσης σας. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι