Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

 5 Πεντάκτινα

Τα πεντάκτινα συνδέονται με τις «αξίες» αλλά και την αυτοεκτίμηση. Θα είναι δύσκολο να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και θα ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας, ίσως για θέματα οικογενειακά ή οικονομικά. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει μακριά, απαρατήρητη, από μια εκκλησία. Υπάρχουν στοιχεία ντροπής και ταπείνωσης σε αυτή την απεικόνιση. Μπορεί να νιώθετε ενοχές για κάτι που κάνατε και που ξέρετε ότι ήταν λάθος. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι από τις τρέχουσες περιστάσεις. Μπορεί να φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, ειδικά αν θεωρείτε ότι θα κριθείτε αρνητικά. Το μήνυμα εδώ είναι όμως να ξεπεράσετε τους φόβους αυτούς, να ζητήσετε βοήθεια, όταν την χρειάζεστε, χωρίς το φόβο των αντιποίνων. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι