Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Με ευθύτητα και σοβαρότητα στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, με το αναλυτικό σου μυαλό και την ισοζυγισμένη λογική σου στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, αναλαμβάνεις και πάλι τα ηνία της καθημερινότητάς σου, απομακρύνεις τις δυσκολίες και τα συναισθηματικά προβλήματα από τη σχέση σου. Ένα καινούριο ειδύλλιο με τον παιχνιδιάρη Δίδυμο, μια νέα γνωριμία με το γοητευτικό Υδροχόο, φέρνει στη μοναχική σου καρδιά την αρμονία και την ισορροπία, διώχνει απ’ την ερωτική σου ζωή την ανασφάλεια και τις φοβίες. Μην επιλύεις τις διαφορές και τις διαφωνίες με το άλλο σου μισό με ανταγωνιστική και εριστική διάθεση, υπάρχει κίνδυνος ρήξης στο δεσμό σου.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι